sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Pelastusrenkaan pelastus

Ilmeisesti jo vuosikymmeniä töhnää ja muuta mustaa mönjää päällensä kerryttänyt pelastusrengas on veneen ostosta saakka harmittanut. Olin jo henkisesti valmistautunut uuden ostoon ihan esteettisistä syistä. Vahatun kyljen rinnalla se näytti vaan epäsiistiltä ja rumalta. Tuntui kuitenkin pahalta heittää pois teknisesti vielä täysin toimiva tuote ja siksi aloitin aluksi epätoivoiselta tuntuneen puhdistusoperaation. Fairy ja harja purivat, mutta liian hitaasti. Ei auttanut vaikka vedessä pidempään liotti. Lopulta heitin päällysmuovin pesukoneeseen ja valitsin 60 asteen ohjelman. Hämmästykseni oli suuri kun koneesta tuli ulos varsin puhtaan oloinen päällyste.

Before

After

3 kommenttia:

  1. Moi
    sulla on erilainen pelasturengas kun meillä; saako tuon päällysmuovin jotnekin ehjänä pois ? Meidän rengason kans aika ikääntyneen näköinen, mutt alian liaäksi se on kokenut UV-säteilyä (remelien alta näkyy alkuperäinen väri).

    Elena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Elena

      Tuo musta raita sisäreunalla on vetoketju. Hiukan venyttämistä vaati, että sai pois ja uudestaan päälle. Onko uudemmat saatu jotenkin saumattua suoraan solumuovin päälle?

      Poista
  2. Aika hyvä. En olisi kyllä uskonut että lähtee. Pitääpä kokeilla itsekin jahka tuo melko uusi rengas töhkääntyy.

    VastaaPoista

Tykkään kommenteista. Pistä sellainen tulemaan.