maanantai 9. heinäkuuta 2012

Pelastusliivien sovitus


Kävin aamulla ostamassa Bambi Supersoft pelastusliivit vauvalle. Vauvamme jää speksatun kilorajan 3 kg alle. En tosin usko, että kolmekiloisenakaan nuo liivit sopivan kokoiset olisivat. Sen verran isot tuntuvat olevan. Taitavat tulla käyttöön vasta ensi kesänä.


Vauvalla ei vielä kovin hyvä näkö ole, mutta selkeitä kuvioita pitäisi pystyä näkemään. Nyt onkin jo hyvä hetki assosioida purjeet ja turvallinen ympäristö :)


Isillekin jotain, nimittäin uusi kännykkäkotelo. Yksinpurjehduksilla on hyvä olla puhelin kaulalla. Jos vaikka sattuu tippumaan veteen. Ostospaikka Welhonpesä, joka myy melontaan tarkoitettua tavaraa. Päivällä tuli käytyä myös Captains Shopissa, josta ostin törmäysfendarin ja sellaisen lippalakin, jonka saa paitaan kiinni. Viime kesänä taisi lentää kaksi lakkia mereen windexiä katsellessa. On kuitenkin varsin tärkeä varuste tuo lippalakki aurinkoisella säällä. 
 

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä vaan purjehdusreissuille vauvan kanssa! Ensi kesänä purjehtiminen sujuu jo hienosti, meekialainenkin aloitti 10 kuukautisena ja nyt on jo kolmas kausi menossa ja kovasti tykkään olla veneellä :)
  Saa kysellä vinkkejä jos sellaisia kaipaatte, kaikenlaisia kikkoja on tullut tässä keksittyä, että pärjäilen veneellä ja kaikilla olisi kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Katsotaan koska uskaltaa ottaa merelle mukaan. On sen verran pieni. Missä nukutitte vauvaa veneessä?

   Poista
 2. Meillä 10 kuukautinen nukkuin keulapunkassa ja peitoilla topattiin keulapunkan reunat ettei lapsi kolissut reunoihin veneen kallistellessa. Oviaukkoon viriteltiin maton liukuesteenä käytettävävää verkkoa, joka rullattiin ylös aina kun sitä ei tarvittu. Verkko toimi hyvin, koska oli läpinäkyvä este ja lapsi näki meidät ja me näimme hänet. Ei tainnut pikkumies pudota kertaakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea tuo verkko-ovi keulakajuuttaan. Pitää virittää talvella valmiiksi.

   Poista
 3. Onneksi olkoon pienokaisesta!! On kyllä tosi suloinen. :)

  VastaaPoista

Tykkään kommenteista. Pistä sellainen tulemaan.