tiistai 30. heinäkuuta 2013

UGI valloitettu

Tarkalleen tuo tapahtui jo lauantaina 27.7. Kuvat matkan varrelta eivät ole olleet kovin hyvälaatuisia. IPad Minin omalla kameralla on alkupään kuvat otettu ja jossain vaiheessa otin kuvat Lumia 920:lla kun huomasin, että sain verkon yli siirrettyä kuva padiin. Nyt on kuitenkin hankittuna muistikortinlukija padiin ja Camera+ softa, millä saa horisontinkin suoraan.


Matka on ollut huikea kokemus. Ennen matkaa meille oli täysi arvoitus miten tulemme pärjäämään pienessä veneessä yksivuotiaan kanssa. Pahimmat pelot eivät kuitenkaan toteutuneet, vaan päivät asettuivat omanlaiseensa rytmiin. Uudet purjeet ja varustelu ovat myös menneet nappiin. Aurinkopaneelia tosin jäin kaipaamaan. Matkan varrella tehty pieniä lisähankintoja ja saatu ideoita säilytystilojen parantamiseksi ensi kesää varten.


Pojalle uusi paikka on aina ollut paras. Alussa olikin vaikeinta kun piti käynnistää kone ja suunnata uusiin maisemiin. Innostuneesti hän on auttanut pienissä tehtävissä ja leikkinyt pikkusiskonsa kanssa.


Pieni askel ihmiskunnalle, suuri minipurjehtijalle. Iloisesti hän on sopeutunut vene-elämään. Helsingholmin tiukassa rantautumisessa kiltisti katseli kaukalostaan kun vanhemmat yrittivät venettä laituriin kiinni.

Matka siis jatkuu. Alustavat satamat paluumatkalle:

Isokari - Keistiö - Seili - Högsåra - Borstö - Hanko - Jussarö - Inkoon saaristo - HKI 
10 kommenttia:

 1. Upeaa, että kaikki on mennyt parhain päin ja koko perhe innostunut pienimmäinen selvästi mukaan lukien :) Nauttikaa!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut uuden sataman valloituksesta. Ihanaa myös kuulla, että Mrs on muuttanut mieltään :) Suotuisia tuulia ja sopivia seikkailuja paluumatkalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu Mrs:n mielenmuutos oli kyllä ihan parasta

   Poista
 3. Hei hienoa! On mitä talvella muistella. Mukavia tuulia paluuseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu keskellä pimeintä talvea nämä bloggaukset antavat voimaa jaksaa.

   Poista
 4. Olipas ihania retkipäivityksiä! Mahtava perhetunnelma huokui kuvista. Ah, tykkään kovasti. Ja olipas pikkuinen kasvanut :-).

  Jos joskus lähdemme merelle, tulee hieno vinkkiaarteisto blogeja lukemalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuinen on tullut isäänsä ja syö kaiken mitä eteen laitetaan. Välillä myös muiden lautasilta. Itsekin pidän blogeista tietopankkeina. Sellaisia rehellisiä kokemuksia.

   Poista
 5. Ihan mahtavaa, koko perhe innolla mukana! :) Mulla on jo melkoinen vinkkilista kasassa ensi kesää varten ;) Suotuisia tuulia paluumatkallenne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, perheen osallistuminen on ollut kyllä mulle toi upea juttu. Teille tulee hieno kesä ensi vuonna jos poimitte parhaat päältä.

   Poista

Tykkään kommenteista. Pistä sellainen tulemaan.