sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Rödhamn - perhepurjehtijan paratiisi

Maarianhaminassa vietimme puolitoista päivää, mikä on meidän levottomille sieluille paljon. Toisaalta helteet kävivät niin raskaiksi, että halusimme paeta ulkosaaristoon. Se olikin todella hyvä päätös. Rödhamn osoittautui juuri sellaiseksi paikaksi, mitä purjehdukselta ja saaristosta haluamme.


Koska matka oli lyhyt olimme paikalla jo klo puoli kaksi. Se olikin hyvä asia, koska jo neljän maissa satama oli täynnä. Moni joutui jäämään ankkuriin. Laituri kiemurteli kivasti rantakalliota pitkin ja lomaan oli tehty myös ruokailupaikkoja, mitä myös me myöhemmin hyödynsimme.


Idyllisen kahvilan lomassa oli pieni soma uimaranta. Toisella puolella saarta oli upeat kalliomaisemat. Valitettavasti kamera ei ollut mukana kun kiertelimme siellä.


Tyttö rakenteli hiekkakakkuja ja poika hyppeli veteen kerta toisensa jälkeen. Vanhemmille aivan parasta kun väsyttävät itse itsensä. Kävimme myös soutelemassa kumivenellä.Saunankin saimme varattua. Täällä oli samanlainen kiva tunnelma kuin Helsingholmissa. Valitettavasti vedessä oli tässä kohtaa sinilevää jonkin verran. Saunahetki oli kuitenkin todella kiva.


Alkupalan nautimme kalliolla lasten leikkiessä vieressä. Tunnelma oli aivan mahtava. Moni toi grillin rantakallioille.


Aamiaiseksi olimme tilanneet sämpylät. Ne saapuivatkin klo 8. Meillä tietysti oli herätty jo paljon aikaisemmin ja kaffeteltu pitkän aikaa. Tuo ei kuitenkaan haitannut.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tykkään kommenteista. Pistä sellainen tulemaan.